duminică, 21 noiembrie 2010

Omleta cu caviar


Ingrediente

4 oua
1 varf de lingurita de sare
1 lingura de unt
1 lingura de smantana dulce
2 lingurite de „caviar” ( „Icre Daneze”, se gasesc in comert si nu sunt scumpe)
50 ml smantana
50 g de ceapa rosie taiata marunt
4 felii de paine prajita

Mod de preparare


1. Intr-un vas, batei ouale impreuna cu sarea. Puneti pe foc mediu o tigaie de teflon in care topiti untul. Adaugati ouale si gatiti amestecand încontinuu timp de un minut. Dati focul mai incet si continuati sa gatiti amestecand usor inca aproximativ un minut.

2. Continuati sa gatiti amestecand puternic pana cand ouale devin in intregime solide. Adaugati smantana dulce si incorporati-o in oua. Luati de pe foc.

3. Serviti ouale fierbinti pe paine prajita cu caviar, ceapa rosie si smantana deasupra.

4. Pofta buna.