miercuri, 2 februarie 2011

Papara cu somon afumat


Ingrediente

6 oua
30 - 40 g. unt
100 g. Somon afumat, taiat cubulete
100 g. branza cremoasa (ex.: feta)
100 g. macris maruntit
Ceapa chives taiata marunt (pentru garnisire)
Sare si piper

Mod de preparare

1. Adaugati ouale, untul, sare si piper intr-o tigaie. Puneti tigaia pe foc mediu spre mare si incepeti sa amestecati compozitia (amestecati constant si nu foarte repede).

2. Odata ce untul s-a topit, veti observa cum compozitia incepe sa se ingroase si sa se coaguleze. Daca ouale incep sa se prinda, luati tigaia de pe foc pentru un moment, amestecand in continuare compozitia. Puneti din nou pe foc.

3. Cand ouale devin cremoase si coagulate aproape in totalitate sunt aproape gata. Adaugati somonul si incorporati-l in compozitie. Dupa un minut luati tigaia de pe foc si adaugati branza si macrisul. Garnisiti cu ceapa chives si serviti.

4. Pofta buna.