miercuri, 2 februarie 2011

Toast cu mozzarella


Ingrediente

350 g de mozzarella, taiata in felii groase
5 linguri de ulei de masline extra-virgin
2 catei de usturoi tocati marunt
1 varf de lingurita de  ardei rosu uscat si zdrobit (poate sa fie iute)
1 lingura de oregano proaspat, taiat marunt
2 linguri de capere (de preferat sunt cele de dimensiune mica)
Jumatate de lamaie
Sare si piper

Mod de preparare

1. Incalziti pe foc mic doua linguri de ulei de masline. Adaugati usturoiul si fulgii de ardei. Amestecati pe foc pana cand usturoiul se inmoaie fara sa prinda culoare.

2. Luati tigaia de pe foc si adaugati oregano, caperele, sare, piper si uleiul ramas.

3. Asezati bucatile de branza pe felii de paine prajita si adaugati peste infuzia de usturoi. Stoarceti peste cateva picaturi de suc de lamaie.

4. Pofta buna.