duminică, 20 octombrie 2013

Conopida coapta


Ingrediente

250g. sos Bechamel
250g. cascaval razuit
1/2 lingurita de mustar Dijon
1/2 lingurita de sos Worcestershire
Un varf de lingurita de boia iute
1 capatana mare de conopida, impartita in florete de dimensiune mica
3 linguri de ulei de masline extra-virgin
Sare grunjoasa si piper macinat

Mod de preparare

1. Adaugati in sosul Bechamel, care a stat la racit timp de zece minute, cascavalul razuit, mustarul, sosul Worcestershire, boiaua si amestecati pana cand sosul devine omogen. Acoperiti vasul in care ati pregatit sosul si pastrati continutul intr-un loc cald.

2. Preincalziti cuptorul la 230 de grade. Adaugati intr-un vas termorezistent conopida si uleiul de masline. Asezonati cu sare si piper si lasati la cuptor timp de 20 de minute.

3. Serviti conopida cu sosul de branza turnat deasupra.

4. Pofta buna.